...Având o bază materială solidă (un hotel recent modernizat, foarte aproape de centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, un teren de fotbal cu gazon natural, un teren de fotbal şi tenis cu gazon artificial, un lac pentru pescuit sportiv), firma oferă servicii la un înalt standard de calitate, de la turismul cultural şi religios până la circuite off-road şi ture de alpinism. Şi toate acestea cu personal instruit, pregătit să facă faţă tuturor solicitărilor din partea clienţilor. Pentru orice anotimp, societatea noastră oferă clienţilor săi - indiferent de cât de pretenţioşi ar fi aceştia - pachete atractive de servicii.

 
Hotel ALEX
Apartamente - 2 (150 lei / noapte)
Camere cu 2 paturi - 33 (90 lei / noapte)
Camere cu 3 paturi - 15 (90 lei / noapte)
Preţul camerelor în hotelul ALEX este de 90 Lei pentru camerele duble si triple, si de 150 Lei pentru apartamente, si poate fi negociat în funcţie de numărul de persoane şi în funcţie de numărul nopţilor de cazare.
 
Camerele hotelului ALEX sunt dotate cu băi proprii, modern utilate şi cu televizoare conectate la reţeaua de televiziune prin cablu. În incinta hotelului puteţi beneficia de acces la internet whireless. Turiştii noştri pot avea acces la cele două saune ale hotelului precum şi la servicii de fitnes. Pentru pasionaţii de pescuit punem la dispoziţie lacul special amenajat pentru acest sport. Oaspeţii hotelului ALEX, pot desfăşura diverse activităţi în aer liber, în grădina hotelului nostru, care este dotată cu grătar, foişor etc.
Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat
de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
www.inforegio.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Proiect realizat şi întreţinut de S.C. EUROPANDA - Câmpulung Moldovenesc
www.europanda.ro