Mănăstirea Suceviţa

...Hotelul ALEX poate constitui pentru oaspeţii săi, un punct de plecare în diverse excursii sau drumeţii către nenumăratele obiective turistice ale acestui loc minunat al ţării noastre. Din municipiul Câmpulung Moldovenesc se poate ajunge foarte uşor la mănăstirile din nordul Moldovei, Moldoviţa (25 km), Suceviţa (50 km), Voroneţ (30 km), Mănăstirea Humorului (40 km) etc.Deasemenea se pot drumeţii la unul din numeroasele schituri aflate în munţii din împrejurimi. Una din atracţiile deosebite ale acestei zone o constituie herghelia de la Lucina (45 km), unde turiştii pot face cunoştinţă cu minunaţii cai huţuli. Munţii şi dealurile împădurite din jurul Câmpulungului constitui prilejul unor drumeţii care vă asigurăm că vor fi de neuitat. Un loc deosebit în peisajul montan al acestui loc binecuvântat de Dumnezeu îl constituie muntele Rarău cu vestitele Pietrele Doamnei. De curând s-a executat un drum de acces către masivul Rarău care urcă prin comuna Pojorâta (25 km) şi care este de o calitate foarte bună. Hotelul ALEX poate organiza pentru oaspeţii săi excursii sau drumeţii către acest loc minunat.

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat
de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
www.inforegio.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Proiect realizat şi întreţinut de S.C. EUROPANDA - Câmpulung Moldovenesc
www.europanda.ro